Bild

Har du ont i muskler eller leder? Ont i ryggen?

När samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar optimalt uppstår smärta. En naprapat förebygger, utreder och behandlar funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelse- och stödjeorganen. Kort sagt innebär det att om du har ont i leder eller muskler så kan du söka dig till en naprapat för att få hjälp. Du kan söka dig direkt till oss eller gå via en ortoped som kan remittera dig vidare till oss.

Exempel på smärttillstånd, som med gott resultat behandlas av naprapater, är nackspärr, spänningshuvudvärk, musarm, tennisarmbåge samt skulder-, axel-, ländryggs-, ischias-, knä-, hälsene- och käkledsbesvär.

Smärtan kan ha uppkommit akut vid exempelvis ett olämpligt lyft eller rörelse (t ex ryggskott), en stukning eller en muskelbristning. Men det kan också vara kroniska smärtor som uppkommit genom felbelastningar, olämplig arbetsställning eller helt enkelt att man sitter för mycket i ett vanligt kontorsarbete.

Vi baserar vår behandling på en helhetssyn och en brett upplagd behandling som ger effektiv smärtlindring för dig. Därigenom kommer du snabbare tillbaka till arbete och aktivitet efter exempelvis en sjukskrivning.